Skip to content

Diensten

De Kracht van i Am Shahaira Dennie biedt verschillende diensten aan als zzp’er in de zorg. Na 16 jaar ervaring in verschillende gebieden van de zorg kan ik ook verschillende doelgroepen begeleiden en ondersteunen. Dit kan zijn van jong volwassenen met kamertraining of iemand die net uit een kliniek is en ondersteuning nodig heeft om een structuur op te bouwen. Mensen met een beperking of diagnose op de DSM vier of vijf begeleiden of ondersteunen. Dit kan thuis zijn of via een organisatie.

Door te motiveren, stimuleren, activeren of juist die schop onder de kont, misschien wel een liefdevolle benadering op maat en waar het nodig is. Ik ben flexibel in mijn tijd en planning en kan rechtstreeks worden geboekt of via PIDZ. Wat mijn collega’s en cliënten over mij zeggen is dat ik streng maar rechtvaardig werk en ik pas mij aan de behoefte van mijn cliënten. Doelen kan je op verschillende manieren en wegen bereiken.

Kijk gerust verder op mijn portfolio of wij een match zijn. Liever spreek ik persoonlijk af met individuele klanten als dit niet via PIDZ geboekt is. Dan weet je wie ik ben en of het klik is of wij de samenwerking met elkaar aangaan.